WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - Dikke en Dunne Hoeilaart  8 - 2  (3-1)

DATUM 04-02-2011  19:45

DOELPUNTEN

VERSLAG Na ons mooi gelijk spel uit bij Chemss Saint - Nicolas en een weekje rust, konden wij eindelijk nog eens een thuis wedstrijd afwerken. Want onze vorige thuis wedstrijd dateerd al van 10 December 2010. Onze tegenstander van vandaag was Dikke en Dunne Hoeilaart een team dat op plaats 9 staat en op papier dus een haalbare kaart was. Maar we waren er niet echt gerust in vermits wij maar liefst 2 spelers moesten missen namelijk Bikkembergs Jan en Porco Sandro. Maar ondanks de afwezigheid van beide spelers konden wij al vrij snel de wedstrijd in handen nemen. Met als resultaat dat wij na Vijf minuten de score konden openen door Holtappels Tim 1 - 0. Halverwege de Eerste helft kon Van Den Eynde Andreas de score verdubbelen 2 - 0 en nog voor de rust maakte Jordens Tim er 3 - 0 van. Maar ook hoeilaart kon nog voor de rust scoren 3 - 1.

Na de rust namen wij opnieuw de wedstrijd in handen en konden maar liefst Vijf keer scoren eerst trof Cosemans Ingmar Twee keer 4 - 1 en 5 - 1 daarna trof ook Van Den Eynde Andreas nog Twee keer 6 - 1 en 7 - 1 en als afsluiter Molemans Glenn met de 8 - 1. Net voor het einde konden de bezoekers van Hoeilaart de score nog milderen tot 8 - 2. Voor ons was dit een verdiende en mooie overwinning en blijven zo mooi op de Vierde plaats staan.